verhuur motortrailer voor 1 motor

Lucht geveerde motortrailer voor 1 motor

WPSP is gespecialiseerd in het verhuren van luchtgeveerde motortrailers met luchtgeveerde assen waarvan de laadvloer met behulp van de luchtbalg tot op het wegdek kan zakken.

De trailers zijn van kwalitatief hoogwaardige materialen gemaakt en bieden grote veiligheid en gebruiksgemak. Ook zware motoren zijn door 1 persoon op de trailer te zetten zonder dat er getild hoeft te worden. Door de speciale luchtvering is een stabiel rijgedrag gegarandeerd.
Door de luchtbalg leeg te laten lopen zakt de motortrailer in zijn geheel op de grond.
Motor er op rijden, zijstandaard uitzetten, afstappen, motor vastsjorren, het luchtveer systeem oppompen waardoor de laadvloer met motor omhoog komt, kentekenrekje monteren, vastkoppelen aan de auto en wegwezen. In je eentje klaar je deze klus binnen de 10 minuten zonder het gevaar dat de motor omvalt of op een andere manier beschadigt.
Het grote voordeel is dat je de motor niet meer tegen de motortrailer omhoog hoeft te duwen en dat je op dus geen hulp meer van een ander nodig hebt.
Daar komt ook nog eens bij dat hij veel stabieler is dan een torsie as geveerde aanhanger. (kijk maar naar de vracht wagens die zijn ook allemaal lucht geveerd)

De trailers worden bij ons verhuurd incl. hogedrukpomp, reservewiel, spanbanden en disselslot.

verhuurprijzen:

Trailer voor 1 motor

1 dag € 40,00
weekend € 60,00
1 Week € 135,00
2 Weken € 185,00
3 Weken € 235,00
4 Weken € 295,00
5 Weken € 325,00

De borg voor de motortrailer voor 1 motor bedraagt € 250,00
De borg en de huur dienen te worden voldaan als de trailer word opgehaald.

Comments